woensdag 4 maart 2015

Terugblik en Toekomst

2014 is het jaar dat wij onze website gelanceerd hebben. Voor ons een spannend moment. Voor ons een nieuw concept, om van een offline drukkerij, naar een online drukkerij te transformeren. Na een jarenlange zoektocht om een webshop te vinden die paste bij het idee dat wij hadden, vonden wij deze begin van 2014. Na wikken en wegen, voor de zomer de knoop gehakt om het te gaan doen. Webshop is eind augustus opgeleverd en begin oktober zijn we al live gegaan. We onderscheiden ons door een zeer breed assortiment aan te bieden, maar ook zijn wij een spoedopdrachten specialist. Voor 12.00 uur aanleveren is dezelfde dag nog op halen op onze productie locatie in Amsterdam Zuidoost of de volgende dag in heel Nederland gratis geleverd. We hebben daarvoor een speciaal assortiment samengesteld dat we alleen maar verder zullen uitbreiden.
Buiten alle standaard producten wat de meeste andere webshops hebben zoals de flyers, briefpapier, posters enz. Proberen we ons online assortiment steeds verder te verbreden. Alleen al in december hebben we 10 producten toegevoegd aan onze webshop. Dit zullen we alleen maar blijven uitbreiden het komende jaar. Diverse producten zoals een slee met uw eigen logo of afbeelding, een blikje of flesje water met uw eigen logo, uw mooiste foto op aluminium of hout geprint, pennen, aanstekers, pepermunt, enz..

Omdat we van offline naar online verhuist zijn wil niet zeggen dat we geen maatwerk meer doen. U kunt ook bij ons terecht voor alle grafische producties, ook al staan deze  niet in onze webshop. Een brochure of folder op een bepaalde papiersoort of speciale afwerking. Geen probleem. Een huisstijl op een papiersoort die niet in de webshop staat, ook geen probleem. In de randstad komen we zelfs bij u langs om het werk dat u wilt laten drukken persoon te bespreken en u advies te geven. 12 uur geweest en toch een spoedopdracht, bel of mail ons. Ook als staat wat u nodig hebt niet in de webshop. 

Waar we ook uniek in zijn is dat als u moeite heeft om de bestelling op de site te doen, of de bestelling per mail of telefonisch liever door geeft, dat wij de bestelling voor u er helemaal afhandelen. Uw bestanden controleren wij gratis en passen indien nodig in overleg voor u aan. Hiermee willen we de klanten verder ontzorgen.

Hieronder vind u al enkele producten die we hebben mogen maken voor onze klanten. Uiteraard vind u deze allemaal in onze shop terug.


http://printingpower.nl/Huisstijl/Briefpapier
                                    briefpapier en visitekaartjes
http://printingpower.nl/Promotie/Kranten
                                       kranten op tabloid formaat
http://printingpower.nl/Promotie/Brochures%20%5B|%5D%20Magazines%20%28geniet%29
                                              geniete brochures
http://printingpower.nl/Promotie/Folders%20%28gevouwen%29
                                            gevouwen folders

http://printingpower.nl/Specials/Gepersonaliseerde%20premiums
                                   luxe tasjes, pennen, usbsticks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten