maandag 17 november 2014

De spoedspecialist

U herkent het wel, een afspraak hebben en er achter komen dat u geen visitekaartjes meer heeft. Of uw bedrijfsfolders zijn op en u moet deze naar een klant versturen. U heeft een beurs en last minute komen pas de ontbrekende gegevens binnen. Het uitprinten op uw eigen printer staat vaak niet professioneel. Dus wat nu? Gelukkig is er Printing Power. 

Wij zijn in staat om razendsnel, die posters, flyers, folders, brochures, visitekaartjes enz.. voor u te vervaardigen. In de meeste gevallen zelfs dezelfde dag nog. Bestelt u voor 12.00 uur het gewenste drukwerk, dan kan het dezelfde middag nog worden opgehaald op onze productie locatie in Amsterdam Zuidoost. Of wij leveren het af in de regio Amsterdam met onze eigen bezorgdienst of landelijk via de pakketpost van PostNL de volgende dag. Op onze site hebben de producten neergezet die vaak voorkomen. 

Staat datgene dat u nodig hebt er niet tussen neem dan contact met ons op via de mail: info@printingpower.nl of bel ons op 06-24264588. Dan kunnen we altijd overleggen of we uw spoedopdracht alsnog in orde kunnen maken. Op onze site hebben we ook een aparte sectie ingericht voor de spoedopdrachten. 

Dit is voor nu even het assortiment dat al te vinden is op onze site. Echter is er veel meer mogelijk, denk aan folders, brochures geniet of met wire-o, roll-up banners enz.. Wij zullen dit deel van het assortiment geleidelijk verder gaan uitbreiden en online zetten.

Alle spoedproducties buiten de enveloppen worden digitaal geprint. Een voordeel van het digitaal drukken / printen, is de zeer korte levertijden die gerealiseerd kunnen worden, maar ook de lage startkosten ten opzichte van offsetdruk. Het personaliseren van uw drukwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Maar ook bv boeken in kleine oplages lenen zich ideaal voor deze techniek. De kwaliteit, papierregistratie en kleurconsistentie zijn inmiddels op een niveau dat deze zich met offsetdruk laat meten.


Op onze productielocatie in Amsterdam Zuidoost hebben we een groot machinepark met digitale printers staan. Doordat onze organisatie korte lijnen heeft en met daarnaast een grote capaciteit aan productiemiddelen, kunnen we zeer snel en hoogwaardige producten leveren.


Nieuw in assortiment
Naast de spoedopdrachten hebben we ook uiteenlopende producten, van banners, makelaarsborden, vlaggen, pennen, maar ook houten sledes. Nieuw in ons assortiment dit jaar zijn 2 soorten houten sledes die we kunnen voorzien van uw reclameboodschap, logo of een afbeelding. Een unieke en aparte manier om reclame voor uw bedrijf te maken.


Ook nieuw in ons assortiment zijn blikjes fris en waterflesjes. Blikjes appelsap met prik en blikjes energiedrank. Leuk om op een evenement of feest uit te delen en uw bedrijf op een originele manier onder de aandacht te brengen.

Maatwerk
Grafische producten zijn eigenlijk altijd maatwerk. Maar door slim te produceren zijn er diverse producten nog steeds maatwerk, maar voor massaproductie prijzen. We zijn een grafisch bedrijf en kunnen elke productie voor u maken. Of deze nu on of offline is. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Ook al zijn we een online grafimedia bedrijf, we komen ook graag offline bij u langs. Zo zijn we toch nog heel persoonlijk.Geen opmerkingen:

Een reactie posten