maandag 13 oktober 2014

Even voorstellen

Printing Power. Wie zijn wij?

Welkom op de blog van printingpower.nl. Op deze blog zullen we regelmatig korte stukken schrijven, o.a. waar we mee bezig zijn en wat ons zoal bezig houdt. Maar ook tips en trucs op het gebied van gedrukte media. Grappige, leuke en mooie producties die we tegenkomen. Ook zullen we producten hier bespreken die in ons online assortiment zitten.

Allereerst stellen wij ons even voor. Printing Power is opgestart vanuit de gedachte om klanten snel en overzichtelijk een groot assortiment van drukwerk, digitale druk en print, signing en grootformaat, alsmede relatiegeschenken te tonen en gemakkelijk te bestellen. 
 

We merken dat klanten snel antwoord willen op prijsaanvragen en bestellingen snel willen ontvangen. Hiervoor hebben wij in ons steeds uitgebreider assortiment plaatsgemaakt voor spoedopdrachten. Zelfde dag nog ophalen of de volgende dag op een gewenste locatie geleverd. Ook merken we, dat men name de grotere organisaties niet de mogelijkheden binnen hun organisatie hebben om vooruit te betalen. Hiervoor kan eventueel na overleg ook op rekening betaalt worden.

Het assortiment hebben we onderverdeeld in meerdere productgroepen. Zodat u snel en overzichtelijk het gewenste product kunt vinden. We hebben diverse soorten huisstijldrukwerk, reclamedrukwerk, grootformaat print, enz. Maar ook onze specials moet u niet vergeten. We zijn een grafisch bedrijf en doen ook aan maatwerk. In de regio Amsterdam en Den Haag komen wij ook eventueel bij u langs om advies te geven wat het beste qua drukwerk bij u past. Zo wordt een online drukker toch persoonlijk. 


www.printingpower.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten